Spoedtransport via Nieboer Koeriers

Spoedtransport

Bent u op zoek naar spoedtransport om snel een zending te versturen? Nieboer Koeriers is dag en nacht bereikbaar om uw spoedverzending aan te nemen. Bel daarom snel  06 4134 5174, wij zorgen dat uw verzending meteen de weg op gaat.

24/7 bereikbaar

Als u met spoed een pakketje wilt verzenden, is het natuurlijk belangrijk dat u de opdracht 24 uur per dag kwijt kunt. Het spoedtransport van Nieboer Koeriers is daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Uw opdracht wordt snel verwerkt en wij zijn meteen op weg.

Over Nieboer Koeriers

Nieboer Koeriers is een jong en dynamisch koeriersbedrijf dat vertrouwd kan worden met uw pakket. Sneltransport is onze specialiteit: wij stellen alles in het werk om uw verzending zo snel mogelijk op de juiste bestemming te krijgen. Hierbij verliezen we de kwaliteit niet uit het oog. Uw zending moet namelijk niet alleen snel, maar ook heelhuids op zijn bestemming komen. Nieboer Koeriers zorgt dat beiden in orde zijn bij ons spoedtransport.


ADR, GDP en NIWO gecertificeerd

Nieboer Koeriers heeft  de belangrijkste certificeringen op het gebied van transport behaald. Zo hebben wij de ADR certificeringen, wat betekent dat wij voldoen aan de Europese regelgeving op het gebied van giftige stoffen.  Stoffen die radioactief, licht ontvlambaar, vergiftig of milieugevaarlijk zijn kunnen wij daardoor probleemloos vervoeren.

Good Distribution Practice, vooral bekend onder de afkorting GDP, verwijst naar de richtlijnen voor de correcte distributie van medicijnen en aanverwante producten voor gebruik door de mens. GDP is een systeem voor kwaliteitswaarborg, waarin eisen zijn opgenomen met betrekking tot aankoop, ontvangst, opslag en export van humane medicatie. Het doel is om een bepaald kwaliteitsniveau binnen het distributienetwerk te handhaven, zodat de productkwaliteit van farmaceutische producten gehandhaafd blijft gedurende het distributieproces.

 

Ook zijn we NIWO gecertificeerd. Dit betekent dat we de Eurovergunning hebben, een vergunning voor bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer.Om de NIWO certificering te krijgen moet een bedrijf onder andere aantonen dat het betrouwbaar en vakbekwaam is.

 

Spoedtransport via Nieboer Koeriers

Wilt u uw zending zo snel mogelijk op de gewenste plek hebben? Wij brengen uw zending naar elke mogelijke locatie in Europa.  Neem daarom contact op Nieboer Koeriers.