Koeriersdienst - Nieboer Koeriers, snel, veilig en adequaat

Koeriersdienst


Een koeriersdienst waar u op kunt vertrouwen, dat is Nieboer Koeriers. Wij bezorgen pakketten van de meest uiteenlopende soorten en maten. Daarnaast zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dat zorgt ervoor dat wij uw opdracht letterlijk dag en nacht aan kunnen nemen. Bent u op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst? Zoek dan snel contact met Nieboer Koeriers!


Nieboer Koeriers

Wij zijn een jong en dynamisch koeriersbedrijf dat desondanks al de nodige ervaring heeft opgedaan als koerier. Sinds 2005 zijn we namelijk al als koeriersdienst actief. We zijn gelegen in Oude Pekela in Groningen, maar bezorgen door de hele EU.  Daarom zijn we ook voor uw opdracht een goede keuze. Als u een beroep doet op onze koeriersdienst zijn wij u op de volgende manier van dienst:

  • Snel
  • Flexibel
  • Adequaat

Koeriersdienst voor kwetsbare en delicate goederen

Daarnaast zijn kwetsbare en delicate goederen bij ons in goede handen. Zo zijn wij bijvoorbeeld ADR gecertificeerd, wat inhoudt dat wij bekwaam zijn om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Denkt u hierbij aan goederen die bijtend, irriterend, milieugevaarlijk of radioactief zijn. U wilt uiteraard dat deze goederen risicoloos vervoerd worden. Met onze ADR certificering tonen wij aan dat wij aan de Europese regelgeving voldoen op dit gebied. Om die reden kunt u er gerust op zijn dat we uw kwetsbare en delicate goederen op een juiste manier vervoeren.


Waardevolle goederen verzenden

Ten slotte zijn  goederen met een hoge commerciële waarde bij ons in goede handen. Wij brengen ze snel naar de gevraagde bestemming. Snel, maar ook veilig. Ons motto is niet voor niets: “Uw vervoer is onze zorg.” Zo kunt u zich bezig houden met de dingen waar u goed in bent.


Geef ons daarom uw zorgen in handen en neem snel contact op met de koeriersdienst van Nieboer Koeriers! U kunt ook 24 uur per dag bellen met 06 4134 5174.