Koerier Stadskanaal | Nieboer Koeriers

Dé koerier in de regio Stadskanaal

 

  • Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf
  • We vervoeren goederen van diverse soorten en maten door heel Nederland en de EU
  • U kunt rekenen op een snelle, flexibele en adequate afhandeling van uw vervoersopdracht
  • Wij zijn gecertificeerd voor ADR transport
  • Wij zijn betrouwbaar en zetten ons voor de volle 100% voor onze klanten in

 

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare koerier in Stadskanaal? Dan bent u bij Nieboer Koeriers aan het juiste adres. Wij zijn als kleinschalig koeriersbedrijf al sinds 2005 actief. Na onze jarenlange ervaring in de wereld van de logistiek hebben wij onszelf voornamelijk gespecialiseerd in de sneltransport. Uw vervoer is onze zorg en dat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

ADR gecertificeerde koerier Stadskanaal

 

Nieboer Koeriers is een ADR klasse 2 tot en met 9 gecertificeerde koerier in de regio Stadskanaal. ADR staat voor een Europese overeenkomst betreffende het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. Onder het vervoeren van diverse soorten en maten vallen bij ons dus ook de gevaarlijke goederen. Ook beschikken we over alle verplichte vergunningen voor nationaal en internationaal transport volgens het NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

 

Wij staan 24/7 voor u klaar

 

Nieboer Koeriers staat 24 uur per dag, zeven dag per week voor u klaar voor al uw zendingen in heel Nederland en binnen de Europese Unie. Door onze gunstige ligging in Noordoost Nederland zijn wij in staat om zeer snel in veel Duitse en Scandinavische steden uw vervoersopdrachten te leveren. Als klant kunt u bij ons rekenen op een snelle, flexibele en adequate afhandeling van uw vervoersopdracht. Betrouwbaar en accuraat: dat kunt u verwachten van deze koerier in Stadskanaal.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent u benieuwd wat onze koerier voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, 06 4134 5174. We staan u graag te woord.