Koerier Hoogezand: betrouwbaar | Nieboer Koeriers

Wij zijn dé koerier in Hoogezand

 

  • Ons motto: uw vervoer is onze zorg
  • Ons sneltransport is gegarandeerd voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Wij vervoeren goederen van diverse soorten en maten door heel Europa
  • Wij hebben een gunstige ligging in Noordoost Nederland
  • Als klant kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week, rekenen op onze uitstekende service

 

Wilt u vanuit Hoogezand goederen van diverse soorten en maten naar Nederland of een ander land in Europa vervoeren? Dan bent u bij Nieboer Koeriers aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de logistieke wereld en onze specialisatie in de sneltransport zijn wij dé koerier in Hoogezand. En onze klanten kunnen 24 uur per dag, zeven dagen per week, op ons rekenen. Dát is de persoonlijke service van Nieboer Koeriers.

 

Een betrouwbare en accurate koerier in Hoogezand

 

Nieboer Koeriers is een betrouwbare en accurate koerier in Hoogezand. Persoonlijk contact met onze klanten staat altijd centraal. U kunt rekenen op een snelle, flexibele en adequate afhandeling van uw vervoersopdracht. Wij vervoeren goederen van diverse soorten en maten door heel Europa. Ook gevaarlijke stoffen vallen hieronder. Nieboer Koeriers is namelijk een ADR gecertificeerd bedrijf. ADR staat voor een Europese overeenkomst betreffende het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg.

 

Neem direct contact met ons op

 

Heeft u direct een betrouwbare en professionele koerier in Hoogezand nodig? Neem dan contact op met Nieboer Koeriers. Samen bekijken we wat we voor u, op korte termijn, kunnen betekenen. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Bel, 06 4134 5174, wij staan u graag te woord.