Betrouwbare koerier in Groningen | Nieboer Koeriers

  • We vervoeren goederen van diverse soorten en maten door heel Nederland en de EU
  • U kunt rekenen op een snelle, flexibele en adequate afhandeling van uw vervoersopdracht
  • Ons sneltransport is gegarandeerd voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Wij hebben een gunstige ligging in Noordoost Nederland
  • Als klant kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week, rekenen op onze uitstekende service

 

Wanneer u op zoek bent naar een goede koerier in Groningen gaat u natuurlijk niet met de eerste de beste in zee. Nieboer Koeriers is een professioneel, ervaren en ADR gecertificeerd koeriersbedrijf. Jong en dynamisch met een jarenlange ervaring. Wij vervoeren verschillende soorten en maten goederen door heel Nederland en de EU. Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle, flexibele en adequate afhandeling van uw vervoersopdracht.

Dé koerier in Groningen met een uitstekende ligging

 

Bij sneltransport is een gunstige ligging belangrijk. Nieboer Koeriers: dé koerier in Groningen, heeft zo een gunstige ligging in Noordoost Nederland. Wij zijn gesitueerd in de nabijheid van de A7 en de Duitse A31. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel in veel Duitse en Scandinavische steden uw zendingen af te leveren. Wij zijn niet voor niets gespecialiseerd in sneltransport. En dat allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Wij zetten ons voor de volle 100% in

 

Tevreden klanten zijn de sleutel tot succes. Daarom zetten wij ons als koeriersbedrijf voor de volle 100% in voor al onze klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een koerier in Groningen Neem dan vrijblijvend contact met ons op, 06 4134 5174. Wij helpen u graag!