Internationaal transport, binnen heel Europa.

Internationaal Transport


Zoekt u internationaal transport voor uw goederen? Nieboer Transport kan uw zending snel en adequaat bezorgen, binnen geheel Europa. Neem daarom snel contact op als u uw zending spoedig op de gewenste bestemming wilt krijgen.


Gunstige ligging voor

Door onze gunstige ligging van ons internationaal transportbedrijf, dicht aan de A7 en de Duitse A31, kunnen wij uw zendingen erg snel in een groot aantal Duitse en Scandinavische steden afleveren. Ook op alle andere locaties in Europa zijn wij, mede door ons uitgebreide netwerk, de juiste keuze voor uw zending.


Internationale Transportcertificeringen

Om in de Europese Unie als internationaal transportbedrijf actief te zijn is het belangrijk om een NIWO certificering te hebben. Uiteraard heeft Nieboer Koeriers deze in het bezit, waarmee we aantonen dat we een betrouwbaar, vakbekwaam internationaal transportbedrijf zijn. Eentje waar u uw zending rustig aan kunt toevertrouwen.


Ook zijn we gecertificeerd volgens de ADR, in de klassen 2 tot en met 9.  Dat wil zeggen dat we volgens de Europese regelgeving bekwaam zijn om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Stoffen die radioactief, bijtend, schadelijk en licht ontvlambaar zijn, kun je nu eenmaal niet aan elk bedrijf overlaten. Wij kunnen aantonen dat we er bekwaam mee omgaan en ontzorgen u daarom graag op het gebied van vervoer van gevaarlijke stoffen.

Op die manier bewijzen wij de waarde van ons motto: “Uw vervoer is onze zorg”.


Neem contact op!

Of het nu een zending naar Groningen,  Stockholm of Berlijn is, van het Zuid-Oosten tot het Noord-Westen van Europa zijn wij uw partner op het gebied van internationaal transport. Neem daarom snel contact op, dat kan ook door te bellen naar 06 4134 5174. Wij staan 24 uur per dag paraat om uw opdracht aan te nemen en met uw zending de weg op te gaan. U kunt erop rekenen dat het snel en adequaat gebeurt.