Internationaal Transport - Transport binnen Europa - Nieboer Transport

Bent u op zoek naar internationaal transport voor uw goederen? Nieboer Transport verzorgt het internationaal transport van uw zending voor een snelle levering. Bij ons kunt u terecht voor internationaal transport binnen heel Europa. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Voor u het weet is uw zending op de gewenste locatie aangekomen. Netjes en verzorgd verzenden met internationaal transport van Nieboer Transport.

Dé specialist in internationaal transport

Onze betrouwbare chauffeurs leveren iedere zending tijdig en netjes aan. In heel Europa hebben we transporten verzorgd. Dit heeft geresulteerd in veel tevreden klanten en vaste relaties. We zijn gespecialiseerd in internationaal transport binnen heel Europa. Oneindig veel mogelijkheden voor al uw zendingen. We spelen een grote rol binnen de transportwereld op Europese schaal. We volgen alle veranderingen op de transportmarkt op de voet. Zo weten we altijd de beste transportoplossingen te bieden voor bulkvrachten en stukgoed. Alles wordt in uitstekende conditie aangeleverd.

De gunstige ligging van Nieboer Transport

Dankzij de gunstige ligging van ons internationaal transportbedrijf worden alle zendingen snel geleverd. Dit geldt zeker voor zendingen naar Duitsland en Scandinavië. Nieboer Transport is gelegen in de buurt van de A7 en de Duitse A31. We kunnen altijd direct de snelweg op. Ons uitgebreide netwerk maakt snelle transporten naar iedere Europese bestemming waar.

Certificaten Internationaal Transport

Nieboer Koeriers is in het bezit van alle benodigde certificeringen. Dit geldt natuurlijk ook voor het internationaal transport. Om binnen de Europese Unie actief te zijn als transportbedrijf moet worden voldaan aan de NIWO certificering. Uiteraard is dit bij ons het geval. Bij ons weet u altijd zeker dat u kiest voor een betrouwbare speler. We zijn een vakbekwaam transportbedrijf, uw zendingen worden altijd met de grootste zorg verwerkt. We zijn volledig gecertificeerd volgens ADR klassen 2 tot en met 9. Dit wil zeggen dat we gevaarlijke stoffen mogen en kunnen vervoeren, dit alles met beleid. Onder gevaarlijke stoffen verstaan we het volgende:

  • Radioactieve stoffen
  • Bijtende stoffen
  • Schadelijke stoffen
  • Licht ontvlambare stoffen

Niet ieder transportbedrijf is bekwaam tot het vervoeren van deze stoffen. Bij ons weet u zeker dat dit vakkundig gebeurt. Ook hier komt ons motto weer naar voren: “Uw vervoer is onze zorg”.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. We zijn uw partner op het gebied van internationaal transport naar iedere Europese bestemming. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. We nemen graag uw opdracht aan en verzorgen de zending deskundig en snel.