ADR-transport Groningen | Nieboer Koeriers

  • Wij zijn een ADR klasse 2 tot en met 9 gecertificeerde koerier
  • Na onze jarenlange ervaring in de logistieke branche hebben we ons gespecialiseerd in sneltransport
  • Als klant kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week, rekenen op onze uitstekende service
  • Wij zijn betrouwbaar en zetten ons voor de volle 100% voor onze klanten in
  • Wij zijn een jong en dynamisch koeriersbedrijf

 

Gevaarlijke stoffen worden ook wel ADR-goederen genoemd. ADR staat voor ‘Accord européen relatief au transport international de marchandises Dangereuses par Route’ en heeft dan ook betrekking op het internationaal vervoeren van gevaarlijke stoffen door middel van wegtransport. Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare koerier voor ADR-transport van of naar Groningen? Dan bent u bij Nieboer Koeriers aan het juiste adres.

 

ADR-transport Groningen: een aparte tak van sport

 

Wist u dat het vervoeren van gevaarlijke stoffen een aparte tak van sport is? Een aparte tak van sport die we bij Nieboer Koeriers als geen ander beheersen. Bij het transport van ADR-goederen gelden namelijk speciale wetten en richtlijnen om het transport zo veilig mogelijk te laten verlopen. Vrachtwagenchauffeurs en koeriers moeten in het bezit zijn van bepaalde certificaten. Bij Nieboer Koeriers zijn wij ADR klasse 2 tot en met 9 gecertificeerd.

 

24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar

 

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden van ADR-transport in Groningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 4134 5174. Wij laten u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden. Als klant kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week, rekenen op onze uitstekende service. Dát is ADR-transport Groningen van Nieboer Koeriers. 

 

Meer interessante links:

Koerier Veendamkoerier WinschotenKoerier HoogezandKoerier Groningenkoerier StadskanaalADR-transport Groningen