ADR-transport diensten in Noord-Holland | Nieboer Koeriers

ADR-transport Noord-Holland

Als koeriersbedrijf in Noord-Holland zijn wij gespecialiseerd in het transporteren van alle soorten goederen. Hierbij hoort ook het vervoeren van giftige stoffen, ook wel ADR-goederen genoemd. ADR staat voor Accord européen relatief au transport international de marchandises Dangereuses par Route. Het vervoeren van dit soort gevaarlijke stoffen is een vak apart. Wij nemen deze zorgen graag uit uw handen. Of het nou gaat om internationaal transport of nationaal transport, wij regelen het gehele proces van A tot Z voor u.

ADR gecertificeerd

Koeriersbedrijf Nieboer is gecertificeerd als ADR specialist. Dit betekent dat wij ons werk verrichten volgens de Europese wet- en regelgeving. Onze chauffeurs beschikken over ADR certificaten klasse 2 tot en met 9 om het transport zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo voorkomen wij gevaarlijke situaties en worden uw goederen op de juiste manier geleverd.

Strenge eisen ADR-voertuigen

Naast de certificaten van de chauffeurs, moeten ADR-goederen ook correct verpakt en gelabeld zijn. Om ADR te vervoeren, moet het transportmiddel aan strenge voorschriften voldoen. In Nederland is het zo dat bepaalde ADR-voertuigen gekeurd moeten worden door de RDW. Zo wordt de veiligheid voor mens en milieu gewaarborgd.

Spoed ADR-transport

Wilt u uw klanten niet langer laten wachten? En bent u op zoek naar een koeriersbedrijf dat uw ADR-goederen met spoed kan transporteren in omgeving Noord-Holland? Dan bent u bij Nieboer Koeriers aan het juiste adres! U kunt ons zeven dagen per week en 24 uur per dag inhuren voor spoed ADR-transport. Wij zijn een flexibel bedrijf dat zeer snel ADR-transport kan regelen voor u. Daarnaast kunt u ons inhuren voor het transporteren van zowel nationaal als internationaal ADR-goederen. Op deze manier kunt u uw klanten zo snel mogelijk van dienst zijn.

Professionele en betrouwbare koerier

ADR-transport wordt door Nieboer Koeriers met beide handen opgepakt. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de transportbranche. Wij zetten graag enkele voordelen van Nieboer Koeriers op een rijtje voor u:

  • ADR klasse 2 tot en met 9 gecertificeerde koerier.
  • Jarenlange ervaring in de logistieke branche met specialisatie in sneltransport.
  • 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor uw spoed ADR-transport.
  • Uitstekende en flexibele service.
  • 100% inzet voor onze klanten en betrouwbaar.
  • Jong en dynamisch koeriersbedrijf.

Koerier inschakelen?

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden van ADR-transport in omgeving Noord-Holland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor onduidelijkheden of eventuele vragen.